Během pandemie COVID-19 jsme se plně soustředili na výrobu roušek a šití nosítek tak bylo dočasně pozastaveno. Skladové zásoby se vyprodaly a naše regály téměř zejí prázdnotou. Chceme Vás ujistit, že již plně pracujeme na jejich zaplnění.

 

Za tu dobu jsme doplnili informace na nových webových stránkách, kde lze nalézt spoustu zajímavostí a užitečných informací o nosítku KiBi, včetně videonávodů k jeho nastavení, které stále doplňujeme.

 

Díky novým stránkám také pozorujeme zájem o model EVO s pevnou výplní v bederním pásu (dříve bylo možné model EVO s pevnou výplní v bederním pásu objednat jako poznámku u objednávky - nové webové stránky však umožnily výběr typu bederního pásu přímo během objednávky, což zdá se rozšířilo povědomí o možnosti výběru). Tato varianta není standardní - nešije se na sklad, ale přímo na objednávku.

Rádi bychom vás také informovali o pár chystaných novinkách.

 

Před pár týdny se nám vrátila z testování novinka KiBi Air.

Jedná se o tolik poptávanou letní verzi nosítka, jemuž v zádové opěrce dominuje síťovina.

Síťovina prošla chemickými testy, nosítko splnilo zátěžovou zkoušku na 20 kg, a tak jen co uspokojíme současné objednávky, bude zařazena do naší nabídky i tato odlehčená verze.

 

Dále skončily a brzy skončí některé vzory. Např. Papiga, Princess, Larix, Batik BluePythagoras šedo-modrý definitivně skončily, výroba vzoru Jamu Tyrkys bude již brzy ukončena. Šátková kolekce značně prořídla.

V tomto ohledu určitě je na co se těšit - látky jsou objednané. Standardní EU kolekci čeká jeden nový dětský vzor, designovou kolekci obohatí hned několik vzorů. A nezapomněli jsme ani na velmi populární šátkovinu. Tuto kolekci čeká rozšíření o 4 vzory (každý s jinou barvou).

 

V únoru jsme na našem FB avizovali chystanou výrobu celošátkového nosítka. To se bohužel v důsledku situace opozdilo a nyní je plánováno spolu s novými vzory.

 

Rychlost zařazení novinek bude záviset na odbavování současných objednávek a dodání materiálu.

 

Děkujeme za přízeň! 

KiBi