Zásoby krabic se tenčí, a tak jsme objednali nové...

Dopředu jsme věděli, že chceme úplně jiný styl - čistě hnědou krabici.

Je to ekologičtější, ekonomičtější a praktičtejší. Chtěli jsme čistou krabici, kde nebude napsáno doporučující rozmezí, které se pak v případě jiných modelů, kde se informace odlišují, musí přelepovat.

S vizí, že čistou hnědou krabici budeme vždy polepovat nálepkou s údaji, které se týkají přímo daného modelu, který bude uvnitř, jsme začali hledat různé možnosti jejich výroby. Ceny krabic a papíru obecně od pandemie COVID-19 mnohonásobně vzrostly, a tak bylo jasné, že budeme hledat vícero nabídek, aby cena, která se ve finále promítá i do ceny produktu, nebyla vyšší (nebo alespoň ne o tolik), než z poslední dodávky.

A našli jsme perfektní řešení, kde jsme si sami zadali typ krabice, materiál, barvu... a pak došlo na možnost potisku, alespoň těch základních informací, které jsou pro všechna nosítka stejná - logo, výrobce, údržba, informace požadované normou... najednou byla krabice potisklá a jediné, co se mělo lišit, byly údaje o názvu modelu a  doporučeného období. A přece to tam nebudeme dolepovat, na hnědé krabici bude bílá polepka přímo zářit (stačí, že bude polepka s designem nosítka).

Vytvořili jsme tak zaškrtávácí políčka a dopsali názvy modelů a jejich specifikace. A protože už dlouho koketujeme s myšlenkou různých příměsí, k materiálu jsme rovnou doplnily možnosti, které do budoucna plánujeme.

Ve finále tak žádné "přelepky" nebudou... doufáme :)

Ale nebyl by to život, kdyby se chybička nevloudila.. místo hnědých krabic přišly krabice bílé s trošku jinými rozměry, a tak se těšíme na druhou, opravnou várku, kde bude doplněn ještě jeden model, na kterém momentálně pracujeme. Ale o tom zase až jindy ;-)